REPARATIES in 20 MINUTEN

Professionele reparaties voor iPhones, Samsungs, iPads en MacBooks in Rotterdam

iPhone reparatie Rotterdam: professioneel en snel

Bij iPhone-reparaties.nl streven we ernaar om de beste reparatieservices aan te bieden voor een breed scala aan apparaten, waaronder iPhones, Samsung-telefoons, iPads en MacBooks. Gevestigd in Rotterdam, zijn we trots op onze professionele, betrouwbare en deskundige aanpak om ervoor te zorgen dat uw apparaten snel weer in optimale staat verkeren.

Snelle iPhone Reparatie in Rotterdam

Of u nu een gebarsten scherm, een defecte batterij of een ander probleem heeft, onze ervaren technici in Rotterdam staan klaar om uw iPhone snel en efficiënt te repareren. We begrijpen hoe essentieel uw iPhone is voor uw dagelijks leven, en we streven ernaar om uw apparaat zo snel mogelijk weer in optimale staat te herstellen.

iPhone Schermreparatie in Rotterdam

Een gebarsten scherm kan het gebruik van uw iPhone ernstig belemmeren. Onze deskundige technici in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhone-schermen en zullen ervoor zorgen dat uw apparaat weer als nieuw is.

Professionele Telefoon Reparatie in Rotterdam

Naast iPhones bieden we ook reparatieservices voor verschillende andere telefoonmerken, waaronder Samsung. Of het nu gaat om een kapot scherm, een defecte batterij of een ander probleem, u kunt vertrouwen op onze deskundige technici in Rotterdam om uw telefoon snel en professioneel te repareren.

Samsung Reparatie in Rotterdam

Samsung-telefoons zijn populair vanwege hun geavanceerde functies en betrouwbare prestaties. Als uw Samsung-telefoon een probleem heeft, staan onze ervaren technici in Rotterdam klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw apparaat snel weer naar behoren functioneert.

Betrouwbare iPad Reparatie in Rotterdam

iPads zijn veelzijdige apparaten die worden gebruikt voor werk, studie en ontspanning. Als uw iPad een probleem heeft, zoals een gebarsten scherm of een defecte batterij, kunt u rekenen op onze deskundige reparatieservices in Rotterdam om uw apparaat snel en professioneel te repareren.

iPad Schermreparatie in Rotterdam

Een gebarsten scherm kan het plezier van het gebruik van uw iPad aanzienlijk verminderen. Onze ervaren technici in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het repareren van iPad-schermen en zullen ervoor zorgen dat uw apparaat weer als nieuw is.

Professionele MacBook Reparatie in Rotterdam

MacBooks zijn krachtige laptops die worden gebruikt voor werk, creativiteit en entertainment. Als uw MacBook een probleem heeft, zoals een defect toetsenbord of een traag systeem, kunt u rekenen op onze deskundige reparatieservices in Rotterdam om uw apparaat snel en professioneel te repareren.

MacBook Schermreparatie in Rotterdam

Een beschadigd scherm kan de functionaliteit van uw MacBook ernstig beïnvloeden. Onze ervaren technici in Rotterdam zijn gespecialiseerd in het repareren van MacBook-schermen en zullen ervoor zorgen dat uw apparaat weer als nieuw is.

Bij iPhone-reparaties.nl in Rotterdam staan we klaar om al uw apparaten snel en professioneel te repareren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

No cure, no pay

Topkwaliteit onderdelen

24 Maanden garantie

Fatih
Benyamin
Adnan
Donny
Dylano
Mustafa
Rob
Robin
Stefano
Yusuf


FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn fabrieksgarantie?

Vanwege de beschadigingen aan je toestel is de lopende garantie vervallen. Ook na het vervangen van je scherm is de reeds vervallen garantie helaas niet terug te draaien. De praktijk leert dat wanneer een toestel uit de 12 maanden fabrieksgarantie is, garantie op zich al niet relevant meer is, omdat fabrikanten na deze periode alle garantieclaims afwijzen.

Ik ben verzekerd, worden de kosten vergoed?

Ritel® is erkend reparateur voor verzekeringswerken. De factuur die je van ons ontvangt kun je indienen bij bijv. een inboedel- of reisverzekeraar.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Je betaalt altijd na afronding en controle van de werkzaamheden. Wij accepteren alleen pinbetalingen.

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie?

Ritel® maakt gebruik van topkwaliteit onderdelen die uitvoerig zijn getest door onze leverancier, nog voordat wij die ontvangen. Bij voorkeur gebruiken wij uitsluitend onderdelen die overeenkomen met de specificaties als gemaakt door de fabrikant.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven bij aanmelding?

Als tijdens de reparatie blijkt dat er additionele onderdelen vervangen moeten worden vervangen wij alleen met akkoord. Alle vervangen onderdelen worden getest op de functionaliteiten.

Hebben jullie ook leentoestellen?

Wij maken gebruik van leentoestellen zolang de voorraad strekt.

Hoe word ik zakelijke klant?

Voor zakelijke aanvragen verwijzen wij u graag door onze manager PhoneDokter – Ritel® reparaties.
Fatih Aslan
E-mail: fatih.aslan@phonedokter.nl
Tel: 0644252525

Kan ik als zakelijke klant achteraf betalen?

Dat is mogelijk. Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen.

Welke merken repareren jullie?

Wij repareren de volgende merken;
Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Motorola, Oppo en Xiaomi

Verkopen jullie ook losse toestellen?

Wij verkopen ook lossen toestellen via de shop. Klik op deze LINK.