REPARATIES in 20 MINUTEN


Bliksemsnelle reparatieservice voor iPhones, Samsungs, iPads en MacBooks in Tilburg

iPhone reparatie Tilburg: bliksemsnel en vakkundig

iPhone en Telefoon Reparatie in Tilburg

iPhone reparatie Tilburg

Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg ben je aan het juiste adres voor een snelle en professionele reparatie van je iPhone. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een defecte batterij of andere problemen, onze ervaren technici zorgen ervoor dat je toestel snel weer als nieuw is.

Telefoon reparatie Tilburg

Naast iPhones bieden we bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg ook reparatieservices voor diverse andere telefoonmerken aan. Of je nu een Samsung, iPad, Huawei of een ander merk hebt, wij herstellen je telefoon met de grootste zorg en expertise.

iPhone scherm herstellen in Tilburg

Is het touchscreen van je iPhone beschadigd? Kom dan langs bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg voor een vakkundige schermreparatie. Onze experts vervangen het glas van je iPhone snel en efficiënt, zodat je weer zonder problemen kunt scrollen en typen.

Samsung reparatie Tilburg

Heeft je Samsung telefoon een kapot display, een versleten batterij of andere problemen? Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg bieden we hoogwaardige reparatieservices voor Samsung apparaten. We zorgen ervoor dat je telefoon snel weer naar behoren functioneert.

iPad scherm reparatie Tilburg

Ook voor iPad reparaties kun je bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg terecht. Is het glas van je iPad gebarsten, werkt de batterij niet meer goed of zijn er andere problemen? Onze gespecialiseerde technici herstellen je iPad met de grootste zorg en precisie.

iPad scherm Herstellen in Tilburg

Een gebarsten display van je iPad kan erg vervelend zijn. Gelukkig kunnen wij het glas van je iPad snel en professioneel laten repareren bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg. Breng je iPad langs en onze experts zorgen voor een grondige reparatie.

Samsung scherm repareren in Tilburg

Is het scherm van je Samsung telefoon beschadigd of gebroken? Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg herstellen we het display van je Samsung apparaat met de grootste zorg en expertise. Zo kun je snel weer genieten van een helder en onbeschadigd touchscreen.

MacBook reparatie Tilburg

Naast telefoons en tablets bieden we ook reparatieservices voor MacBooks bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg. Of het nu gaat om een defect scherm, een problematische batterij of andere issues, onze ervaren technici herstellen je MacBook snel en betrouwbaar.

MacBook Scherm Herstellen in Tilburg

Een beschadigd beeldscherm van je MacBook kan je werkzaamheden flink vertragen. Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg zorgen we voor een professionele en snelle reparatie van je MacBook scherm, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Snelle reparatie, dezelfde dag nog klaar

Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg begrijpen we dat je niet lang zonder je apparaat kunt. Daarom streven we ernaar om alle reparaties dezelfde dag nog af te ronden. Zo kun je snel weer genieten van een perfect functionerend toestel.

iPhoneDokterservice met de kennis van Ritel, samenwerking met Ritel

Als partner van Ritel bieden wij bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg de unieke iPhoneDokterservice aan. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kennis en expertise van zowel onze eigen technici als die van Ritel, voor hoogwaardige reparatieservices waarop je kunt bouwen.

12 Maanden Garantie

Bij iPhone-Reparaties.nl in Tilburg staan we achter de kwaliteit van onze reparaties. Daarom bieden we standaard 12 maanden garantie op alle uitgevoerde reparaties. Zo kun je met een gerust hart gebruik maken van je gerepareerde apparaat, wetende dat het goed beschermd is.

No cure, no pay

Topkwaliteit onderdelen

24 Maanden garantie

Fatih
Benyamin
Adnan
Donny
Dylano
Mustafa
Rob
Robin
Stefano
Yusuf


FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met mijn fabrieksgarantie?

Vanwege de beschadigingen aan je toestel is de lopende garantie vervallen. Ook na het vervangen van je scherm is de reeds vervallen garantie helaas niet terug te draaien. De praktijk leert dat wanneer een toestel uit de 12 maanden fabrieksgarantie is, garantie op zich al niet relevant meer is, omdat fabrikanten na deze periode alle garantieclaims afwijzen.

Ik ben verzekerd, worden de kosten vergoed?

Ritel® is erkend reparateur voor verzekeringswerken. De factuur die je van ons ontvangt kun je indienen bij bijv. een inboedel- of reisverzekeraar.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Je betaalt altijd na afronding en controle van de werkzaamheden. Wij accepteren alleen pinbetalingen.

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie?

Ritel® maakt gebruik van topkwaliteit onderdelen die uitvoerig zijn getest door onze leverancier, nog voordat wij die ontvangen. Bij voorkeur gebruiken wij uitsluitend onderdelen die overeenkomen met de specificaties als gemaakt door de fabrikant.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven bij aanmelding?

Als tijdens de reparatie blijkt dat er additionele onderdelen vervangen moeten worden vervangen wij alleen met akkoord. Alle vervangen onderdelen worden getest op de functionaliteiten.

Hebben jullie ook leentoestellen?

Wij maken gebruik van leentoestellen zolang de voorraad strekt.

Hoe word ik zakelijke klant?

Voor zakelijke aanvragen verwijzen wij u graag door onze manager PhoneDokter – Ritel® reparaties.
Fatih Aslan
E-mail: fatih.aslan@phonedokter.nl
Tel: 0644252525

Kan ik als zakelijke klant achteraf betalen?

Dat is mogelijk. Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen.

Welke merken repareren jullie?

Wij repareren de volgende merken;
Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Motorola, Oppo en Xiaomi

Verkopen jullie ook losse toestellen?

Wij verkopen ook lossen toestellen via de shop. Klik op deze LINK.